.

Vinyylilankun yleiskuvaus:


Uuden ajan lattiamateriaali joka näyttää puulattialta, mutta on laminaattiin tai parkettiin verrattuna vedenkestävä.
Se on myös hyvin kulutusta kestävä ja hiljainen materiaali, jonka ansiosta se sopii hyvin esimerkiksi kerrostaloihin. Vinyylilankun voi huoletta asentaa myös keittiöön tai eteiseen. Vinyylilankku soveltuu asennettavaksi myös vesikiertoisen lattialämmityksen kanssa. Vahvan pintakäsittelyn ansiosta lankku kestää myös erittäin hyvin kulutusta ja on todella helppohoitoinen.

Vinyylilankut

Chloe Vanilla

Chloe Vanillan lämmin vaalea sävy tekee siitä uniikin ja elegantin moderniinkin sisustukseen. Ilmeeltään aitoa puuta jäljittelevä vinyylilankku, jossa kauniita yksityiskohtia kuten oksien kuvioinnit, sekä lankkukohtainen sävyvaihtelu. Sävyvaihtelun ansiosta suurena pintana lattia on upean kirjava ja eloisa, kun lankuissa toistuu tummasta vaaleaan sävyvaihteluita aivan kuin aidoissa tammiparketeissa. Lattia on erehdyttävästi aivan kuin aidon tammiparketin näköinen.

Chloe Vanilla: 27,90 € / m²

Vinyylilankut

Oak Castle

Oak Castle on rustiikkisia vivahteita omaava, rusehtavan savunharmaa lattia. Oak Castle on erittäin yksityiskohtainen ja aidon, arvokkaan tammilankkuparketin näköinen. Sen puunsyiden harmoninen ja luonnollinen kuviointi luo tilaan luonnetta. Sävy on erittäin klassinen ja lattian sävyyn sopivat niin vaalean koivun kuin tummemman tammen ja pähkinän sävyiset kalusteet.

Oak Castle: 31,90 € / m²

Vinyylilankut

Chevron Campus

Elegantti Chevron-kuvioinen vinyylilankku, erinomainen vaihtoehto sekä uudiskohteisiin että remonttikohteisiin. Laudan pinta on kohokuvioitu ja kauniin mattamainen.

Chevron Campus: 46,90 € / m²